Streaming-oplevelser i verdensklasse med C More

Med C More får du adgang til et uendeligt univers af underholdning. Platformen tilbyder et bredt udvalg af tv-serier, film, dokumentarer og børneindhold fra både danske og internationale produktionsselskaber. Uanset om du er til action, drama, komedie eller noget helt tredje, kan du finde noget, der passer til dine præferencer. Derudover opdateres udvalget løbende, så der altid er noget nyt at opdage. Oplev det bedste af nordisk og international streaming på ét sted – alt sammen i høj kvalitet og med nem adgang via computer, tablet eller smartphone.

Spændende serier og film på tværs af genrer

C More tilbyder et bredt udvalg af spændende serier og film på tværs af genrer, så der er noget for enhver smag. Fra thrillere og dramaer til komedier og dokumentarer – du finder alt, hvad du har lyst til at se. Oplev C More underholdning og lad dig rive med af de fantastiske historier og fremragende skuespil.

Adgang til live-sport når du vil

Med C More får du adgang til et bredt udvalg af live-sport, når du selv har tid og lyst. Uanset om du er til fodbold, håndbold, tennis eller noget helt andet, kan du følge dine yndlingshold og -sportsgrene direkte på din enhed. Så du behøver aldrig at gå glip af de store kampe. Hvis du foretrækker at se live-sport på en større skærm, kan du også nemt streame direkte til dit tv. Og hvis du ikke kan se kampen live, kan du altid gå tilbage og se højdepunkterne. C More giver dig fleksibiliteten til at se sport, når det passer dig bedst. Køb abonnement hos Viaplay og få adgang til et endnu bredere udbud af live-sport.

Børneindhold, der inspirerer og underholder

C More tilbyder et bredt og varieret børneindhold, der ikke blot underholder, men også inspirerer og udvikler børnenes fantasi og kreativitet. Fra klassiske tegnefilm til moderne animationsserier, finder børnene et hav af spændende historier, der appellerer til deres nysgerrighed og lærelyst. Platformen indeholder desuden en række dokumentarfilm, der giver børnene indblik i den virkelige verden omkring dem og stimulerer deres nysgerrighed. Uanset om børnene foretrækker eventyr, humor eller viden, kan de finde indhold, der passer til deres interesser og aldersgruppe på C More.

Dokumentarer, der udvider din horisont

C More tilbyder et bredt udvalg af spændende dokumentarfilm, der tager dig med på en rejse gennem verden og udvider din horisont. Oplev fascinerende skildringer af fremmede kulturer, utrolige naturvidundere og inspirerende personlige historier. Lad dig berøre af de stærke fortællinger og bliv klogere på verden omkring dig. Uanset om du er interesseret i samfund, natur eller menneskers livsbilleder, vil du finde noget, der taler til dig i C Mores dokumentarunivers.

Eksklusivt indhold, kun tilgængeligt på C More

C More tilbyder et bredt udvalg af eksklusivt indhold, som kun er tilgængeligt på deres platform. Fra de nyeste premierefilm til populære tv-serier, kan du fordybe dig i et univers af underholdning, som ikke findes andre steder. Oplev spændende originale produktioner, der er skabt specielt til C More-brugere, og få adgang til et katalog, der konstant udvides med nyt indhold. Uanset om du er til action, drama eller komedie, vil du finde noget, der passer til dine præferencer. C Mores eksklusive indhold giver dig en streaming-oplevelse i verdensklasse, som du ikke vil finde andre steder.

Fleksibel streaming på tværs af enheder

Med C More kan du streame dine yndlingsprogrammer på tværs af enheder – uanset om du foretrækker at se på din smartphone, tablet, computer eller dit tv. Tjenesten tilbyder en brugervenlig og fleksibel oplevelse, så du kan nyde dine shows, når og hvor du har lyst. Bare log ind på din konto, og du kan straks begynde at streame indholdet direkte på den enhed, du har ved hånden. Uanset om du er hjemme, på farten eller på ferie, giver C More dig adgang til et væld af underholdning i høj kvalitet.

Personlige anbefalinger baseret på dine præferencer

Baseret på dine tidligere seervalg og præferencer anbefaler vi følgende titler, som vi tror du vil nyde: • Krimiserien ‘Gidseltagningen’ – en spændende og velskrevet skandinavisk krimi, der vil holde dig på kanten af sædet. • Dokumentarfilmen ‘Vores blå planet’ – en smuk og informativ rejse gennem Jordens oceaner og de fantastiske dyr, der bebor dem. • Komedieserien ‘Venner for livet’ – en hjertevarm og morsom serie om en gruppe venner, der navigerer livet sammen. Uanset hvad du vælger, kan du forvente en strømning i topkvalitet, der vil gøre din oplevelse endnu mere intens og engagerende.

Nem og intuitiv brugerflade

C Mores brugerflade er designet til at være nem og intuitiv at navigere. Platformen har en overskuelig layout, hvor alle de vigtigste funktioner er let tilgængelige. Det er nemt at finde og vælge de ønskede film, serier eller live-events. Brugerfladen er optimeret til en sømløs oplevelse på tværs af enheder, uanset om du ser på din computer, tablet eller smartphone. C More gør det enkelt for dig at dykke ned i underholdningen og nyde dine streaming-oplevelser i verdensklasse.

Konkurrencedygtige abonnementsmodeller

C More tilbyder konkurrencedygtige abonnementsmodeller, der giver kunderne fleksibilitet og valgmuligheder. Deres Premium-abonnement giver adgang til et omfattende katalog af film, serier, dokumentarer og sport i høj kvalitet. Derudover tilbyder de et mere begrænset Basic-abonnement til en lavere pris for dem, der ønsker et mere basalt streaming-tilbud. Begge abonnementstyper kan opsiges når som helst, hvilket giver kunderne fuld kontrol over deres streaming-oplevelse. C More fokuserer på at levere en fremragende værdi for pengene, uanset hvilket abonnement kunderne vælger.